dimarts, 30 de gener del 2007

El candidat del PSC-Molins: Xavi Paz

Ja és oficial. Xavi Paz Penche aspira a ser el nou alcalde de la vila!!

És la noticia política del dia, però dintre de l'ambit socialista-molinenc és una noticia amb connotacions agre-dolces.

Per una banda significa l'adéu al lideratge del PSC-Molins d'una persona que per al meu parer és, i serà, una de les més impressionants i importants personalitats polítiques del moment, i no solament a nivell municipal sinó també en l'àmbit nacional i supra-nacional: La Carme Figueras.

La Carme ha estat una líder del PSC-Molins captivadora, indiscutible, gairebè infatigable i magistral. A més, ahir a la nit, durant l'acte d'elecció del nou candidat, va demostrar el seu calibre polític i humà fent el més difícil, com si fos la cosa més senzilla, per a un polític: li va cedir el lideratge del PSC-Molins al Xavi amb tota l'estimació d'una amiga i companya de partit. Gràcies Carme per tot el temps que hi has dedicat, i pel que dedicaras, intentant fer la vida dels molinencs una miqueta millor!!

La vessant dolça l'aporta el nou canvi de rumb, l'entrada d'aires de renovació personificada en el company Xavi Paz. És una persona que li agrada molt la política, que viu la política dia a dia i que li agrada, també, la seva vila. Prenent paraules de la mateixa Carme d'ahir a la nit:" és un molinenc que se sent molinenc i que s'estima la seva vila". A més, té un potencial brutal que de ben segur el farà convertir-se en un dels millors, o el millor, alcalde de Molins de Rei. Amb el Xavi s’obre una nova etapa. Una etapa de renovació i amb un estil diferent de fer política.

Felicitats Xavi i endavant que tots els Socialistes estem amb tu !!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina bona triada que heu fet els sociates.

No els ... candidats que tenim als de sempre, els que no volen deixar anar la teta.

Xavi Alcalde!!!