divendres, 19 de gener del 2007

Coses Interessants i Curioses - CI&C

Que internet ha suposat un avanç impressionant en l'entreteniment i que ha revolucionat el món cultural (econòmic i jurídic) són dues afirmacions innegables i indiscutibles. Sobretot, si considerem la introducció de la tecnologia mp3. Aquesta ha tingut la seva màxima expressió, en el camp del consum cultural, en l'aparició del software i dels servidors P2P per a la distribució lliure de continguts multimèdia (especialment arxius mp3 i películes). Però, el que em sembla ja increible és que determinada gent s'apunti a aquesta moda, sobretot si es tracta de George W. Bush. Segurament, es tracta d'una web no oficial, però és que el ridícul president dels USA dona per molt sinó us ho creieu mireu aquí.

Clar que nosaltres també hem tingut presidents d'aquesta mena, o pitjors encara, sinó mireu el que deia l'expresident Aznar al debat amb l'expresident Felipe Gonzàlez al 1993. Amb la seva visió dels problemes del país semblava que fos l'escollit per mandat diví per sol·lucionar-los....!

NOTA: Aquest últim comentari sobre l'Aznar ha estat fet aquest matí pel Xavier Bosch, al món a RAC1, i m'ha semblat prou interessant com per fer-vos una entrada per aquells que no escolteu RAC1 (ja esteu trigant per sintonitzar-la).