dissabte, 24 de febrer del 2007

Molins de Rei surt a l'Avui

Ahir, divendres 23 de febrer, Molins de Rei va sortir al diari AVUI. El problema és que el tema tractat no dóna una bona imatge de la meva ciutat.

El que es publica ve a dir que els veïns de la plaça de la Creu (i rodalies) estan tips d'esquivar excrements d'ocells malalts i que el consistori pren mesures, però denuncia falta de col·laboració veinal. En resum, el veïns es queixen dels coloms i el consistori pren les mesures pertinents. Com a grans mesures el diari destaca, defenent algo indefensable, que en dos anys, aplicant costoses mesures d'esterilització, la població de coloms s'ha reduït en el 60% i que, l'Ajuntament, ha posat en marxa un dispositiu especial de la Guàrdia Urbana i d'educadors cívics que no sé que fan, igual intenten convèncer als coloms de que defequin en el Parc de Collserola.

Crec, particularment, que la noticia no és aquesta. La noticia real és que el problema DESPRÈS DE DOS ANYS ENCARA PERSISTEIX i l'Ajuntament NO HA FET PROU PER SOLUCIONAR UN PROBLEMA QUE LI DEMANA LA CIUTADANIA. Arribats a aquest punt s'em planteja una paradoxa: l'Ajuntament es queixa de que la gent no col·labora. És a dir, l'Ajuntament demana que la gent no es queixi de la pudor? Que la gent calli ja que s'està fent algo, encara que no sigui prou i que no soluciona el problema?... Em quedo de pedra!!

La veritat es que només resta donar les gràcies al Sr. Arcas perquè la ciutat de Molins de Rei surt al diaris. El més trist es que els motius que porten a Molins a sortir a la premsa són escatològics, lamentables i per desídia dels qui manen.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Está claro que este ayuntamiento aplica el dicho que hablen de nosotros aunque sea mal. Por cierto tenemos agentes cívicos en Molins?

Anònim ha dit...

Potser si us dediquèssiu a passejar per Molins de Rei veurieu que hi ha molts punts on "determinada gent" alimenta a aquestes rates voladores, per molt (i que consti que no els defenso) que l'Ajuntament dediqui recursos, diners (que paguem tots) i esforços el que hauria d'entendre la gent es que NO s'ha de donar de menjar als coloms.

Anònim ha dit...

Quan parles de gent de que parles d'una dona de dues... Crec que no són més de tres les persones que donen de menjar. Per tant, penso que generalitzar, en aquest sentit, només serveix per desviar l'atenció del problema principal: EL PROBLEMA NO S'HA SOLUCIONAT i, a més, NO ES SOLUCIONARÀ A CURT PLAÇ.

Anònim ha dit...

L'últim comentari té tota la raó! S'està desviant l'atenció i es parla d'ecucadors cívics(???) Quina pallassada!! El que s'ha de fer és castigar a iniciativa i ERC en les pròximes eleccions!!! Això no pot continuar així!!!

Anònim ha dit...

este ayuntamiento no soluciona nada de nada, ejemplo más claro la guardia urbana, el poliderportivo, bridada, sanidad, etc...

Anònim ha dit...

a veure si la pudor a merda no és dels coloms sino dels que pasan cada mati per allà direcció a la poltrona.
Que els hi olora el cul, quant un te merda al cul tard o d'hora surt, Ivan com està el teu amic Jordi Molina, antic cap de la Policia Local.