dilluns, 9 de febrer del 2009

El pressupost municipal del 2009... (3)

DOS MESOS després seguim igual que estàvem... NO TENIM PROPOSTA DE PRESSUPOSTOS PEL 2009... Es prorroga el pressupost del 2008, tot i tenir en compte els moments que estem passant, per tant, el Consitori està treballant amb un pressupostos que:

NO prioritza els serveis a les persones i la despesa social.
NO es destinen més diners a les partides centrades en serveis a les famílies.
NO es fomenta l'ocupació ni la promoció empresarial a la vila.
L'equip de govern del Consistori NO incrementa l'esforç inversor en el pressupost ordinari per intentar superar la situació de crisi econòmica actual...

És trist de dir, però amb aquesta actitud, aquesta falta d'empenta i aquesta falta d'il·lusió és com si l'equip de Govern del Consistori no vetllés, no tingués en compte, els interessos, ni les necessitats, dels molinencs i molinenques. I per què?. És ja notable la falta d'acord en funció dels diferents criteris que segueix cada partit del govern municipal, i això ens afecta, sobretot, en les decisions que s’han de prendre des del consistori. Decisions que no es prenen perquè no hi han acords i, en conseqüència, només fa que endarrerir la feina política i de gestió del municipi. La conclusió és clara i evident: Aquest equip de govern només vetlla pels seus interessos polítics particulars.

No tenim proposta de pressupostos però tampoc tenim una explicació i/o justificació, nota de premsa o comentari, per part de l'equip de govern d'aquest consistori del PER QUÈ S'HAN PRORROGAT ELS PRESSUPOSTOS DEL 2008 EN UN MOMENT COM L'ACTUAL?... AMB QUIN PRESSUPOST ESTAN TREBALLANT? QUINES PREVISIONS TENEN DE DESPESES?...

El que encara és més greu és que per declaracions de l'Alcalde a RMdR sembla ser que els pressupostos es portaran a un Ple extraordinari del març... És increïble que, d'aquest fet, els grups de l'oposició ens havem d'assabentar per mitjà de la radio... El que demostra la transparència, la participació i el lideratge polític que presenta l'equip de govern d'aquest Consistori!!!

De vergonya senyors!... Els ciutadans i ciutadanes de la vila es mereixen un millor tracte, una gestió política eficient i, sobretot, la il·lusió de saber que la vila de Molins de Rei millorarà!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

no tenen vergonya, ni capacitat de reacció davant els problemes, l'actual equip de govern, quant hi ha problemes nomès sap mirar cap a l'altre lloc, fa molts anys que molins funciona així, no ens mereixem això.