dimecres, 18 de febrer del 2009

De vergonya... o el pressupost municipal 2009 (i ja van 4)

Quan pensàvem que tot era increïble i que no es podia anar més enllà, ens trobem que la capacitat per sorprendre de l'èquip de Govern d'aquest Consistori no té límits.

Molinencs i molinenques, avui tenim convocatòria de la Comissió Informativa de l’àrea d’Economia i Serveis Generals. Les Comissions Informatives es convoquen per informar, als grups municipals, dels temes que es portaran al Ple de l'Ajuntament la setmana següent. Es convoca i que trobem?... Ens trobem que aquest consistori, que NO HA APROVAT EL PRESSUPOST MUNICIPAL del 2009, ens convoca a una Informativa on no hi han temes importants a debatre, és a dir, on no hi ha cap punt per portar a Ple.

El problema és que aquesta ha estat la dinàmica en totes les comissions informatives, bé d'aquelles que han estat convocades, perquè hi han comissions que ni tan sols han estat convocades.

En definitiva, com no hi han temes per portar a Ple, la setmana que ve NO HI HAURÀ PLE ORDINARI. Tot això, em porta a la conclusió de que l’EQUIP DE GOVERN del Consistori NO TREBALLA I NO FA LA FEINA QUE HA DE FER. Però, això sí, un equip de govern que a final de cada mes cobra la seva nòmina sense cap tipus de problema!... Un luxe que en el moment difícil que estem vivint, on hi ha gent que no te prou recursos per arribar a final de mes, no es pot permetre. I el més greu de tota aquesta situació, és que al final d'aquesta inactivitat qui acaba pagant és la vila amb els seus vilatans i vilatanes.

Per acabar, la conclusió després de [1], [2] i [3] entrades, és clara i evident: L’EQUIP DE GOVERN NO TREBALLA, NO FA LA SEVA FEINA I NOMÉS VETLLA PELS SEUS INTERESSOS POLÍTICS PARTICULARS, NO PELS INTERESSOS DELS MOLINENCS I MOLENEQUES.

Ho torno a dir, es pot dir més alt però no es pot dir més clar: Estem davant d’una situació vergonyosa senyors!... Els ciutadans i ciutadanes de la vila es mereixen un millor tracte, una gestió política eficient i, sobretot, la il·lusió de saber que la vila de Molins de Rei millorarà!!!