dijous, 12 de juny del 2008

Un Execel·lent per a la 3ª xerrada... però un Suspens per la web de l'Ajuntament

Ahir el PSC de Molins de Rei va celebrar la 3ª xerrada sobre la violència de genere. Concretament, ahir es va analitzar el tema des del punt de vista Educatiu i voldria agrair des d’aquí al ponent, el company Ricard Moltanban, la seva presentació, l’enfocament, la clara exposició del tema i les brillants respostes que va fer al públic assistent ... A més, he de comentar que va tornar a ser un èxit, tot i haver-hi diferents actes convocats com comento a continuació... de fet les tres xerrades han estat un èxit... i torna a ser un fet que als socialistes ens congratula, el trobar-nos per poder compartir entre tots temes tan cabdals per la societat com aquest.

Però el mes sorprenent és que a la mateixa hora hi havia un acte d’ICV, a la seu de la pròpia ICV (NO a una depèndencia de l’Ajuntament), amb el títol: "Llei d'Educació Catalana (LEC): Oportunitats i propostes" i a l’agenda de la pàgina d’inici de la web de l’ajuntament, si cliques dia 11 apareix aquest acte, però si busques sobre les que fa el PSC a Ca n’Ametller no hi ha cap informació.


...si ampliem el dia 11, veiem el següent:

Crec que valia la pena capturar la pàgina i expressar quina és l’actitud del consistori davant la divulgació d’actes i esdeveniments amb “igualtat” de condicions per a tothom.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ten en cuenta Ferran que la pagina web de iniciativa no la actualizan désde las útimas elecciones municipales y para que si usan la el ayuntamiento como suya

Anònim ha dit...

para esto han contratado a la chica nueva no?
mira que fa be la seva feina la nena.

Anònim ha dit...

sembla que la web municipal nomès és d'ells, tampoc parlen de l'arròs socialista d'aquest diumenge, en canvi el seu ben que el publiciten, aquest cada vegada se semblan més als de Coslada.