dijous, 12 de juny del 2008

A qué juga ICV a Molins de Rei?...

Ara fa uns mesos, el Grup Municipal d’Esquerra Republicana va presentar una moció al Ple del consistori, on es demanava el compromís per part de tots els partits polítics a no penjar cartells a la via pública.

El Grup Municipal Socialista, vàrem votar en contra, no perquè no estiguéssim d’acord en el fons, sinó perquè, segons el que estableix l’ordenança de convivència ciutadana, aquest fet ja està recollit i prohibit per tots i cadascun dels ciutadans i ciutadanes de Molins de Rei, i els partits polítics, estan integrats per ciutadans i ciutadanes que viuen a Molins de Rei.

En aquell ple, el govern municipal d’ICV-e, ERC i CiU, van aprovar aquesta prohibició expressa de que els partits polítics no pengessin cartells a la via pública.

Doncs bé, aquesta setmana em pogut observar que Iniciativa fa un acte i per fer publicitat d’aquest acte, han optat per penjar cartells a la via pública, a més de publicitar-ho a la web de l’Ajuntament com es comentava a l’anterior entrada.




Amb aquest tipus d’actuacions ICV queda retratada (en tots els sentits)... A qué juga ICV a Molins de Rei?... i només resta preguntar-nos si amb aquesta actitud aconseguiran fer el Molins de Rei que tots volem????

6 comentaris:

Anònim ha dit...

On vols que pengin els cartells si no hi ha llocs per fer-ho?? és absurd! és lògic que ho facin al carrer....a mi m'agrada veure cartells d'entitats i partits al carrer, que no és el mateix que cartells d'anuncis o d'empreses! Distingim el tema, per favor!!

Anònim ha dit...

Molt bé Joan, doncs aleshores que no facin perdre el temps aprovant mocions que saben que d'entrada no compliran... si no, de què serveix el que s'aprova en un Plè? És que tot tindrà la matèixa eficàcia?... si us plau, més rigor .

GRISA ha dit...

Joan, si està prohibit, està prohibit no? Aleshores pq es va aprovar l'Ordenança? S'han d'habilitar taulells d'anuncis i enviar un bon mailing als possibles interessats!!!

Anònim ha dit...

que no us entereu, que esta prohibit per vosaltres, però no per nosaltres que manen i fem el que volem.

Anònim ha dit...

per què no publiciten l'arròs del diumenge a la web de l'ajuntament?

això es censura de debó.

Anònim ha dit...

Pero vamos aver como van a publicitar el arroz del domingo en la pagina web si es un acto del PSC, otra cosa sería si el arroz lo hiciera el señor Carrasco de Iniciativa