dijous, 19 d’abril del 2007

Els enRAOna es tanquen amb un gran èxit

Amb les paraules “No tancaré el programa electoral fins que no hagi escoltat tothom, fins que no hagi parlat amb tothom” el Xavi Paz va donar, el passat dimecres 11 d’abril, el tret de sortida als enRAOna.

Es tracta d’una sèrie de diàlegs, concretament tres, on s’ha parlat dels temes d’interès de la ciutadania i dels trets característics de la campanya electoral del PSC Molins de Rei.

Destacaré que els tres enRAOna han estat un èxit de participació, més de 60 persones cadascú. Cal tenir en compte, a més, que el Xavi s’ha trobat molt còmode parlant i debatint amb el públic els seus projectes per a millorar la vila. Una vila on l’actual consistori ha deixat palesa la seva deixadesa i la seva manca d’iniciatives per a fer una ciutat agradable, moderna i confortable pels molinencs. Un immobilisme, manca d'idees i una postura de no haver fet res de res del govern actual que es compensa amb l’il·lusió, l’empenta i les ganes de treballar del Xavi i del seu equip.

S’ha parlat de la mobilitat a peu, en bici, en transport públic i en cotxe. L’aparcament i la RENFE. L’habitatge. La gent gran. Les escoles bressol. Els equipaments. La cultura. El patrimoni arquitectònic i cultural i l’esport... entre d’altres temes. En definitiva, un èxit d’en Xavi i del PSC Molins de Rei.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

exit??? de què?? si erem els de sempre. Ni més ni menys. Fa 4 anys erem més gent que ara. Us enrecordeu?. Falta trempera a tots els partits polítics.

Manel.

Anònim ha dit...

Perdona Manel, t'has llegit els comunicats de premsa?

Anònim ha dit...

Fem càlculs... aproximadament 60 persones per acte x 3 actes és igual a 180 persones. Està molt bé!!! És un èxit d'assitència!!!