dissabte, 4 d’abril del 2009

La cònica d'un Ple de pressupostos (6 i definitiu) o l’expedició Imperial Trans-Antártica (expedició Endurance)

“Es busquen homes per un viatge perillós. Salari reduït. Fred penetrant, llargs mesos d’obscuritat complerta. Perills constant. Dubtós retorn sa i estalvi. Honor i reconeixement en cas d’èxit.”

El mític anunci que, es diu, va utilitzar Sir Shackleton com a reclam de l’aventura antàrtica de l‘Endurance, ens serviria per ubicar als regidors i regidores que actualment ens trobem a l’oposició del consistori molinenc.

Sense paraules... L’equip de govern de l’Ajuntament de Molins de Rei ens deixa sense paraules per la seva capacitat de sorpresa. Quan pensem que la seva incompetència és insuperable ens tornen a sorprendre amb un grau més d’ineficàcia. Només cal veure, llegir o saber que va passar al darrer Ple del Consisitori: de vergonya senyors.


Nota: L’Endurance va quedar atrapat al gel i es va acabar enfonsant, deixant als seus 28 tripulants sobre el gel. Els mariners es van veure sotmesos a una sèrie de dures probes, però, finalment, tots ells van ser rescatats. En definitiva, van superar la proba més dura de la seva vida, fet que els va fer més forts.