dilluns, 6 d’octubre del 2008

Nova executiva del PSC Molins de Rei

El passat dissabte, a la sala d’actes del Col·legi Alfons XIII, el PSC de molins de rei va convocar una assemblea per debatre i votar el nou equip directiu de l’agrupació.

Va ser un acte on van assistir-hi molts militants i que no va estar faltat d’anècdotes. Com, per exemple, que una mica més i no ho podem celebrar l’acte, ja que la policia local no ens donaven les claus per obrir l’escola, bàsicament per que no es trobava una autorització que finalment i a l’últim moment, sí van trobar. El que demostra no la falta de professionalitat dels agents, ja que els policies locals fan la seva feina de forma molt professional, sinó la mala gestió i la mala organització d’aquest servei de l’Ajuntament, i a la que el responsable de l’àrea del consistori no posa fil a l’agulla. A part, tot va anar bé fins que es va fer fosc, perquè NO se’ns van donar les claus per poder donar la llum al pati, sembla increïble però així va ser...

Però anècdotes a part, va ser una acte brillant... i va ser un acte on va sortir elegida la nova executiva. Una executiva que continua amb línea marcada pel partit en la confecció de la llista de les passades eleccions municipals. Una línea caracteritzada per la renovació i per una aposta clara per la gent jove, per la gent molt preparada i, sobretot, per la gent professional amb vinculació amb l’àmbit de la gestió pública o amb l’àmbit professional estretament lligat a la gestió municipal.

Una comissió executiva que haurà de fer front a l’atmosfera política de l’actual crisi econòmica, que haurà de fer front a totes les interpretacions, argumentaris i posicionaments politics i que una vegada es vegi la llum de sortida del túnel de la crisi... és a dir, una vegada superada la crisi, perquè no hi ha cap dubte de que superarem aquesta crisi, haurà de d’afrontar les properes eleccions municipals.

En resum i per acabar, una comissió executiva valenta, amb il·lusió i amb ganes de fer que el proper alcalde de la vila sigui Socialista i sigui el Xavi Paz.

Bona sort companys i felicititats!!!