dimarts, 4 de desembre del 2007

Visita de la Ministra Carme Chacón a Molins de Rei

Avui dimarts, dia 4 de desembre de 2007, els socialistes estem orgullosos d'anunciar la visita de la Ministra Carme Chacon a la vila de Molins de Rei.

És un dia que ens omple de satisfacció ja que és la primera vegada que una Ministra visita la nostra vila. L'objecte d'aquest honor es centra en la signatura del conveni, que ha de permetre que la subvenció, de 2 MEUR, del "ministerio de la vivenda" al Mercat de Molins de Rei, es faci realitat.

Els socialistes veiem confirmada la nostre manera, continuada i persistent, de treballar. Sense sorolls i sense exigències que es queden en no res, però amb la determinació de saber que és el que volem i com s’ha d’aconseguir.

I en això, tampoc hem estat sols. És de justícia reconèixer que ha estat la unió de les forces polítiques de Molins de Rei, l’únic factor que en algun moment ha pogut tirar endavant i ha permès assolir allò que ens proposàvem.

Amb aquest fet, per tant, es culmina la política de donar compliment de les inversions a Catalunya del PSOE i del President Zapatero.