dijous, 15 de març del 2007

La mala premsa de Molins s'estén per tot arreu

Que el Consistori molinenc faci determinades actuacions malament o deixi les coses a mitges, té solució. L'únic inconvenient és que acabes donant una mala imatge de la gestió municipal als molinencs i desprestigia la teva vila en el teu entorn territorial.
El que comença a ser preocupant és que això acabi sent "la marca" de tot el que envolta a Molins de Rei.... i que, aquesta mala imatge de la vila, tingui connotacions extra-territorials suposa un FET MOLT GREU. Per exemple, que aquesta situació arribi, fins i tot, al Google Earth és SIGNIFICATIU!!!... i, alhora, és curiós perquè la borrositat de les imatges, del Google Earth, comprenen, sobretot, la part de Molins on hi es l'Ajuntament... VOLDRÀ DIR ALGUNA COSA?...

4 comentaris:

Jessica ha dit...

Que sí que tinc nom!!!

Está debajo de mi foto, de verdad, qué poco te fijas...

Anònim ha dit...

Però parles de Internet?
primer hauríem d'aconseguir la qualitat en senyal de ràdio, després TV.
Tinc un veí que es va canviar de TV pensant que la mala imatge la donava l'aparell. I un altre que es va tornar boig mirant d'enfocar l'antena, ara cap a Collserola, ara cap a Pallejà.
I quan arribes a Molins deixen de sintonitzar-se bé les emissores de ràdio.
Internet, internet, jejejejeejjej

Anònim ha dit...

que pasa amb la TV a Molins i la Radio, aqui nomès es veu el canal fatxa de molins tv, on surt molt habitualment un senyor amb bigoti que recorda molt a l'aznar, també en la forma de fer política uns van anar a les azores a enganyar al mon i altres a cal barba "piscina" a enganyar a la vila.

Anònim ha dit...

http://amanides-molineres.blogspot.com/