dimarts, 12 de desembre del 2006

Enllaços Recomanats

Com ja heu comprovat aquest Blog estarà estructurat en diversos apartats. Per exemple, trobem els Comentaris Econòmics, on parlaré de l'actualitat econòmica més rellevant o les notícies de caire econòmic més destables, també podem veure les Lectures, on comentaré les lectures que trobo interessants i molt recomanables des de el punt de vista polític, i una nova secció, que inaugurem avui, que és la d'Enllaços Recomanats. La idea es que, en aquesta entrada, faré referència als Blogs, Webs, etc... d'actualitat política que m'han sorprès per la seva vessant crítica o el seu interès polític. Així, a mida que els vagi presentant aniran apareixent a la dreta del Blog. Sense més preàmbuls, passem a les primeres recomanacions.

Començaré amb dos blogs molt i molt interessants de companys del partit. El primer el del Joan Ferran, que es un dels més vius i àcids del panorama polític català, i el del primer secretari de l'Agrupació de Molins el blog de Miguel zaragoza, on podem trobar comentaris polítics molt interessants de la vila. En aquesta linea d'actualitat molinenca, destacaré dos blogs com el Tomàquet Moliner i el Molins Reials; val la pena de passar-hi, de tant en tant, per veure quins són els últims comentaris, rumors i noticies de Molins.

Per finalitzar aquesta primera entrada, destacaré que l'expresident Jordi Pujol te una web molt bona on es poden llegir els seus articles, conferencies i esmorzars amb personalitats, una web imprescindible pels que volem aprendre d'un mestre de la política.

1 comentari:

Molins Reials ha dit...

Benvinguts a la blogosfera molinenca. A veure si la fem crèixer entre tots.
Gràcies per citar-nos.

Atentament,
Molins Reials