dimecres, 14 d’octubre del 2009

La Raó del Regidor d'Octubre...

Bon dia molinencs i molinenques... Avui seré breu i directe,

Parlaré del incompliment de les promeses de l’equip de govern... destacar que sempre que parlem del tema, al Ple Municipal, se’ns comenta que la gestió del consistori és impecable... Doncs bé, anem a donar exemples del contrari:

El primer, de molts exemples, és que s’hauria d’haver aprovat el pla de mobilitat, fa més de tres anys. El Pla de mobilitat és un instrument vital, sobretot ara que tenim el poble en obres i ara que cada cop és més complicat circular per la vila... Sinó que preguntin als conductors que cada dia fan cues al carrer Verdaguer, a totes hores, pel matí, migdia i tarda.

Un consistori que, també, és el culpable de l’endarreriment en les obres de la nova biblioteca. Serà potser, perquè els molinencs no ens mereixem un equipament com el que tenen als pobles del costat.

També, parlaré del sobrecost de les obres d’urbanització de la Plaça de l’Estació. l’Ajuntament haurà de pagar uns 22.000 € de més per l’error en l’elecció dels materials del projecte. Un sobrecost que s’ha de pagar amb diners públics, de tots els molinencs i molinenques, en un moment i una conjuntura econòmica complicada com la que estem patint.

Un altre exemple, el mapa acústic, que encara no s’ha fet... o el fet, també, de que els dos darrers anys s’han prorrogat els pressupostos perquè el consistori no havia fet la seva feina... i en aquest punt vull aturar-me, perquè ara, ara que estem a prop de la data clau, hem plantejo la qüestió de si aquest any es tornaran a prorrogar el pressupostos municipals.

Em pregunto, també, de que si és així, si es tornen a prorrogar, no es veurà qüestionada la tasca del regidor de finances?. En altres paraules i de forma més directa, Què fa el regidor de finances? La seva principal ocupació és fer els pressupostos anuals, Què ha fet durant aquest any, o durant els dos anteriors?

Sincerament, espero que aquest any no es prorroguin els pressupostos municipals, per serietat, per professionalitat i per que la feina s’ha de fer ben feta... Sobretot, quan s’estan cobrant 3.735 euros bruts al mes.

Moltes gràcies i fins a la propera.