dijous, 17 de maig del 2007

La "Vergonya Electoral" de Molins de Rei

Un altre cop sense temps, degut a la feina i a la campanya de les municipals 2007, no em podia estar de comentar-vos que avui el Consistori molinenc ha fet una actuació més que reprovable: Avui al matí hem rebut la DENEGACIÓ de la petició d'UN ESPAI MUNICIPAL (públic) per part de l'actual equip de Govern.

És una situació més que hipòcrita, quan des del PSC estem apostant per una campanya neta i sense atacs, ni desprestigis, als contraris, s'ha donat peu a una de les actuacions més lletges i penoses de la història de les eleccions municipals a la vila. Em quedo amb les paraules del Miquel Zaragoza: "Només diré una cosa més, MAI un ajuntament DEMOCRÀTIC a la nostra Vila havia denegat un espai PÚBLIC a un partit polític fins ara ni tant sols en època electoral. "

3 comentaris:

Anònim ha dit...

no se de que te extrañas, es voz populi que son unos fachas, tal vez pensabas que eran otra cosa.

La vida pone a cada uno en su sitio, y hay muchos que temen que ese momento ha llegado, se avecina un cambio, y habrà que poner muchas cosas en su sitio...

Anònim ha dit...

Van de rollo "participa" pero es un engaña bobos.
Van de rollo "soy del barri del Canal" pero nunca a pertenecido al barrio, de hecho el tiempo lo dirá.
Van del rollo "joventut" y les ha salido un OU, hasta ni los Okupas a los que siempre les han dado rienda suelta estan con ellos.
Van del rollo "comunista" y se hacen llamar ecologistas-verdes?
Vale ya!!!! se necesita un cambio, que estos ya se les ha visto demasiado el plumero.

Anònim ha dit...

Doncs diu bastant a favor de l'equip de govern de Molins que mai a la història democràtica de la Vil·la s'hagi denegat un espai public per a fer campanya. A moltes de les viles on manen els del PSC estem tips de que sen's deneguin espais adients o que es posin problemes per a penjar plafons als fanals a aquells que tenim prou militància com per no haver de recòrrer en exclusiva a les empreses de publicitat. Normes que els propis del PSC canvien quan els hi convé, és clar