dimarts, 14 d’abril del 2009

La quadratura del cercle o ara s’entén tot...

Sorprenent?... No, del tot. Del cert ara tot s’entén. Tot quadra. Es pot parlar de la quadratura del cercle tot passejant per la vila. Ja que és llavors quan descobreixes que Iniciativa, el partit que té l’Alcaldia d’aquest consistori, se'n riu de les institucions municipals, dels acords de Ple o, fins i tot, de la seva paraula.

Recordem que, a principis de l’any passat, en una moció presentada pel Grup Municipal d’Esquerra Republicana, es demanava el compromís per part de tots els partits polítics a no penjar cartells a la via pública. El govern municipal d’Iniciativa-Esquerra, ERC i CiU, van aprovar aquesta prohibició expressa de que els partits polítics no pengessin cartells a la via pública.

Aquest dies hem pogut observar que Iniciativa fa un acte i el publicita penjant cartells a la via pública:


Ara tot quadra!!... La paràlisis i la falta de voluntat per fer la seva feina, la seva obligació, ve acompanyada amb el rerefons del poc respecte de les institucions municipals, de les institucions que representen als molinencs i molinenques i, per tant, dels menys preu als ciutadans d’aquesta vila... Ho dic preque a quest és un tema recurrent.

Més exemples?... Molts... La falta d’empenta davant la crisi o el fet de que l’equip de govern aprovi els pressupostos 4 mesos després de quan ho ha de fer, la baixada injusta i desproporcionada dels sous dels polítics de la oposició envers als seus, la falta de control en l’obra municipal, el problema de la Biomasa al barri de la granja, el descontrol en la cessió dels terrenys dels equipaments a la Generalitat, la ratificació de la resolució d’Alcaldia per acceptar el programa d’Operacions Vertebradores 7 mesos després del que s'havia de fer... i paro per no avorrir el personal...

Ara s’entén com funcionen les coses en aquest consistori... En les properes eleccions municipals aposta per la RENOVACIÓ, aposta per l’ALTERNATIVA, aposta pel CANVI...

2 comentaris:

Jessica ha dit...

No fan res i el que fan no ho compleixen... masses NO en la seva feina... massa NEGATIU...

http://jessica76.blogspot.com/2009/04/i-aixi-segueix-molins.html

Villa-Arcas de Vilafranca ha dit...

... i no t'oblidis de dir que quan els hi proposem algo interessant diuen que NO, PERÒ ALS 6 MESOS HO ACAVEN FENT!!!