dimecres, 28 de març del 2007

Una llista per Governar Molins de Rei

Ara sí va de debò!! ... Després de l'anterior post, vull presentar-vos la LLISTA que Governarà la ciutat en els propers anys. Una llista paritària, amb pràcticament el 50% d'homes i 50% de dones, que incorpora renovació, il·lusió, joventut, experiència i lideratge social.

M'agradaria, primer de tot, donar les gràcies al Xavi per l'honor d'estar a la llista del PSC Molins de Rei i per la confiança dipositada en la meva persona. També m'agradaria donar les gràcies a tots el companys de l'Agrupació, per aquests anys de feina que culminaran el proper 27 de maig, moment en el que estaré tranquil per haver fet que el Xavi sigui Alcalde.

dilluns, 26 de març del 2007

Presentació de Xavi Paz. Crònica d'un èxit

L'acte de presentació del candidat del PSC-Molins de Rei per a les properes eleccions municipals va ser un èxit (el video).

El Xavi Paz va demostrar el seu gran perfil polític ficant-se a la butxaca a les més de 400 persones que ahir van omplir el Foment Cultural i Artístic.

Un públic que va viure l’acte amb passió, emoció i que va gaudir de l’èxit d’aquest moment tant especial. Un èxit d’acte, basat en una organització quasi perfecta. Una organització de l’acte que també va tenir en compte als més petits. En aquest sentit, es va habilitar una zona de jocs que va fer les delícies de la gent més menuda.

Reprenent el fil de l’inici, un acte molt emocionant però els que s’ho van passar millor van ser el nens.

dijous, 22 de març del 2007

Propera Assamblea: Llistes PSC-Molins municipals 2007

Ja està a punt de desvetllar-se un dels secrets més ben guardats del PSC-Molins. El proper dilluns, dia 26 de març a les 20:00h al Casal d'Avis Primer de Maig (Casal d'Avis del Barri del Canal), s’aprovarà en assemblea de militants la, tant esperada, LLISTA de les llistes de les municipals 2007.

La llista d'enguany arriba amb moltes novetats. D'una banda el procés de renovació encapçalat pel Xavi, i d'altre, l’estrena de la nova Llei d'Igualtat. En aquest sentit, la llista electoral respectaria la presència equilibrada d'homes i dones. Així doncs, als pròxims comicis municipals, com a mínim, un 40% dels candidats seran dones.

dimarts, 20 de març del 2007

Presentació de Xavi Paz com a Candidat a l’Alcaldia

El PSC de Molins de Rei farà el acte de presentació de Xavi Paz com a candidat a l’alcaldia. HAS DE VENIR!!!. La data és el pròxim diumenge, 25 de març, a les 12:00 del migdia al Foment Cultural i Artístic. T'HI ESPEREM!!!

dijous, 15 de març del 2007

La mala premsa de Molins s'estén per tot arreu

Que el Consistori molinenc faci determinades actuacions malament o deixi les coses a mitges, té solució. L'únic inconvenient és que acabes donant una mala imatge de la gestió municipal als molinencs i desprestigia la teva vila en el teu entorn territorial.
El que comença a ser preocupant és que això acabi sent "la marca" de tot el que envolta a Molins de Rei.... i que, aquesta mala imatge de la vila, tingui connotacions extra-territorials suposa un FET MOLT GREU. Per exemple, que aquesta situació arribi, fins i tot, al Google Earth és SIGNIFICATIU!!!... i, alhora, és curiós perquè la borrositat de les imatges, del Google Earth, comprenen, sobretot, la part de Molins on hi es l'Ajuntament... VOLDRÀ DIR ALGUNA COSA?...

dimecres, 14 de març del 2007

Notes Parlamentaries (I). El projecte de Llei de l'Agència Tributària de Catalunya

Fa cosa d'un mes es va aprovar el projecte de Llei per a la creació de l'Agència Tributària de Catalunya. Esdeveniment que representa el primer pas del desplegament de l'estatut en matèria de finançament. És a dir, és el punt de partida del desenvolupament del capítol VI del nou Estatut de Catalunya.

Aquest fet marca l'inici d'un període molt interessant des de la perspectiva legislativa a l'àmbit parlamentari. Es tracta d'una nova llei que començarà a establir les bases reguladores el marc impositiu a Catalunya i es culminarà amb la creació del Consorci Tributari a l'agost del 2008.

Per tant, la Llei que avui es començarà a debatre amb el Ple de totalitat del Parlament de Catalunya, significa un punt i final a les reivindicacions de CiU de que aquest govern no està desplegant l'Estatut.

divendres, 2 de març del 2007

Nou portal de l'Ajuntament molinenc

L'Ajuntament de Molins de Rei presenta una nova plana web. Tot ha estat gràcies a que els socialistes no vam escatimar esforços a l'hora fer crítiques a la gestió del web municipal. Sobretot, per mitjà dels blocs d'en Miguel Zaragoza i d'en José Manuel Campesino.


JA ERA HORA DE QUE LA IMATGE ON-LINE DE LA VILA FOS DECENT!!!

NOTA: En aquesta entrada no entro a valorar si funciona bé i optimitza els recursos on-line. S'ha de dir que, al menys, es amable visulament. Que ja és molt, ja que aquest consistori ens te acostumats a un tipus de disseny molt especial i surrealista, vegui's la plaça del mercat.