divendres, 20 de juny del 2008

Vicky Cristina Barcelona...

Està a punt d'estrenar-se la nova pel·lícula de Woody Allen als USA, en contra del que es pensava no es dirà "Midnight in Barcelona" sinó que definitivament s’ha titulat “Vicky Cristina Barcelona”, un títol una mica extrany... A part, aquí haurem d'esperar fins al setembre per poder-la degustar. Recordeu que part d'aquesta pel·lícula es va rodar, l'any passat, a la ciutat, fet del que ja vam parlar en el seu moment. Ara, per fer l’espera més lleu, aquí teniu el tràiler:



divendres, 13 de juny del 2008

Festa del PSC de Molins de Rei

Ja que la web de l'Ajuntament no publicita els nostres actes... aquí teniu:

EL PARTIT SOCIALISTA CELEBRA

El proper diumenge 15 de juny a les 13 hores, al Pati del col·legi Alfons XIII.
... Ens veurem fent l'arròs...

dijous, 12 de juny del 2008

A qué juga ICV a Molins de Rei?...

Ara fa uns mesos, el Grup Municipal d’Esquerra Republicana va presentar una moció al Ple del consistori, on es demanava el compromís per part de tots els partits polítics a no penjar cartells a la via pública.

El Grup Municipal Socialista, vàrem votar en contra, no perquè no estiguéssim d’acord en el fons, sinó perquè, segons el que estableix l’ordenança de convivència ciutadana, aquest fet ja està recollit i prohibit per tots i cadascun dels ciutadans i ciutadanes de Molins de Rei, i els partits polítics, estan integrats per ciutadans i ciutadanes que viuen a Molins de Rei.

En aquell ple, el govern municipal d’ICV-e, ERC i CiU, van aprovar aquesta prohibició expressa de que els partits polítics no pengessin cartells a la via pública.

Doncs bé, aquesta setmana em pogut observar que Iniciativa fa un acte i per fer publicitat d’aquest acte, han optat per penjar cartells a la via pública, a més de publicitar-ho a la web de l’Ajuntament com es comentava a l’anterior entrada.




Amb aquest tipus d’actuacions ICV queda retratada (en tots els sentits)... A qué juga ICV a Molins de Rei?... i només resta preguntar-nos si amb aquesta actitud aconseguiran fer el Molins de Rei que tots volem????

Un Execel·lent per a la 3ª xerrada... però un Suspens per la web de l'Ajuntament

Ahir el PSC de Molins de Rei va celebrar la 3ª xerrada sobre la violència de genere. Concretament, ahir es va analitzar el tema des del punt de vista Educatiu i voldria agrair des d’aquí al ponent, el company Ricard Moltanban, la seva presentació, l’enfocament, la clara exposició del tema i les brillants respostes que va fer al públic assistent ... A més, he de comentar que va tornar a ser un èxit, tot i haver-hi diferents actes convocats com comento a continuació... de fet les tres xerrades han estat un èxit... i torna a ser un fet que als socialistes ens congratula, el trobar-nos per poder compartir entre tots temes tan cabdals per la societat com aquest.

Però el mes sorprenent és que a la mateixa hora hi havia un acte d’ICV, a la seu de la pròpia ICV (NO a una depèndencia de l’Ajuntament), amb el títol: "Llei d'Educació Catalana (LEC): Oportunitats i propostes" i a l’agenda de la pàgina d’inici de la web de l’ajuntament, si cliques dia 11 apareix aquest acte, però si busques sobre les que fa el PSC a Ca n’Ametller no hi ha cap informació.


...si ampliem el dia 11, veiem el següent:

Crec que valia la pena capturar la pàgina i expressar quina és l’actitud del consistori davant la divulgació d’actes i esdeveniments amb “igualtat” de condicions per a tothom.

dimecres, 11 de juny del 2008

Tercera xerrada de violència de Gènere

Recordeu que avui tenim la 3ª xerrada de violència de Gènere i en aquesta tercera edició analitzarem el tema des de la perspectiva Educativa. Si el tema t'interessa la xerrada es durà a terme a la sala d´actes de Ca n´Ametller, a les 19:30 hores.

Per cert, com que ahir va començar la "Sele" us deixo aquest acudit dedicat a tots els que ara mateix estan estudiant per aprovar els exàmens...

dilluns, 9 de juny del 2008

Reflexions sobre les antenes de telefonia mòbil

Tots som coneixedors de la problemàtica que hi ha a l’entorn de la situació de diverses antenes de telefonia mòbil instal·lades a la vila, En aquest sentit voldria destacar diverses reflexions.

Al ple del dia 30 d’abril, des del Grup Municipal Socialista, ens vàrem interessar pel tema de les antenes i vàrem demanar informació sobre quina era la situació de les antenes de telefonia mòbil, si disposaven de llicència, si s’estaven tramitant i, a més, vàrem demanar informació de quina era la política, o al menys l’orientació política, que tenia previst el Consistori al respecte de la implementació de les antenes de telefonia mòbil al municipi.

També, vàrem manifestar la nostra preocupació per la situació de les diferents instàncies presentades pels veïns a l’Ajuntament de Molins de Rei. I vàrem demanar que es convoqués, de forma urgent, una reunió amb tots els veïns i amb la plataforma, per tal de informar de com estaven els expedients, quins eren els passos que s’havien realitzat, des de l’Ajuntament, en el seguiment d’aquests expedients i quines eren les mesures que adoptaria el govern per posar fi a la problemàtica.

Finalment, vàrem instar al Consistori a que es fes una suspensió de llicències, per a la instal·lació d’aquestes antenes, fins que la situació no quedés normalitzada o al menys aclarida.

Destacar que, al passat ple de la corporació, el dia 28 de maig, el consistori, fent cas d’allò que els socialistes reclamàvem, va aprovar una suspensió temporal de llicències per la instal·lació d’antenes de telefonia mòbil i, l'equip de govern, va destacar que havien mantingut una reunió amb els veïns afectats, per tal de donar informació als veïns afectats.

Arribats a aquest punt, des del punt de vista del GM socialista, aquesta suspensió temporal de llicències marca el principi d’una sèrie d’actuacions que han de continuar amb la retirada, mitjançant una resolució d’alcaldia, de totes les instal·lacions que no disposin de llicència d’obres i que ha de culminar amb l’elaboració i aplicació d’un Pla d’implantació d’antenes de telefonia mòbil.

És a dir, estem davant d’un tema de gran importància per la vila i, en aquest sentit, es tracta de solucionar els problemes reals del ciutadans, d’afrontar aquells problemes que afecten a la gent. Aquesta és la política que fem els socialistes: donar les solucions oportunes a les qüestions que plantegen els molinencs i molineneques, sense tenir la necessitat de “tirar pilotes fora”.

dimecres, 4 de juny del 2008

And the winner is...

Barack Obama ha hecho historia. Es el primer afroamericano que se alza con la victoria en unas primarias y acaba siendo el candidato de uno de los grandes partidos políticos. Pero, para hecho histórico, de las dos posibilidades, destacar que hubiera sido mejor que el candidato hubiese sido una mujer... la primera vez que hubiera sido elegida una mujer como candidata a las presidenciales americanas… En una sociedad como la americana... Jefa máxima de la USA Army... del Estado Mayor... de la Reserva Federal... Que morbo!!! aunque también lo tiene el que sea un afroamericano!!!

Ahora ya está todo decido en el partido demócrata (al menos hasta que en la convención de Denver lo nombren candidato), ahora la lucha OBAMA-MCKAIN està servida... la respuesta o resolución de esta confrontación: en noviembre... Ahora bien, En los USA están preparados? Se trata de un país maduro, como dicen, para poder afrontar el reto de un presidente afroamericano?... en noviembre lo sabremos.